RETHINK + REFORM + REALIZE

RETHINK – inventing the nonexistent

Rethink omfatter den indledende proces med arkitekten. Idéerne omkring formsprog, materialer og farvevalg, om anvendelse og brugssituation. Det er her tegningen tager form og beslutningen om et videre forløb tages. Rethink består af idéfasen, om nye måder at tænke møbler på, nye konstellationer og sammenhænge.

REFORM – next-level functionality

Reform er det område, der omfatter valg af udførsel og materiale. Det er her udførslen udfordres og materialevalget gør funktionaliteten unik. Det er her vi gennemtester og afprøver, undersøger og tilpasser. Det er her vi reformerer det enkelte produkt til et nyt stadie for brug og funktion.

REALIZE – the new necessity

Det endelige produkt i sin færdige form, klar til at blive opdaget og oplevet. Det er her overraskelsen over den geniale tanke opstår, og produktet indgår i de rum og sammenhænge, det er tiltænkt. Realize er øjenåbneren for produktets eksistensberettigelse og for nødvendigheden af, at det er produceret.

 

RETHINK Tono

Møbeldesign handler om, at tænke længere end til form og funktion. Ved at genanvende 250 halvliters plastflasker, har vi skabt et materiale, der udfordrer brug-og-smid-væk-tendensen med en cirkulær livscyklus til fordel for miljøet og økonomien.
Vi gentænker altid brug af materialer, funktionalitet og design. Vi skaber en brugsgenstand med udgangspunkt i praktik og æstetik. Det smukke består i hverdagen, brugssituationen - og visheden om, at Tono er 100% genanvendt og anvendelig.

 

Læs mere om Tono

REFORM Sala

Sala er et eksempel på, hvordan vi har reformeret det formfuldendte. I al sin elegante enkelthed spænder ryggen ud af, for at give optimal støtte og styrke. Det giver en symmetrisk form med en optimal funktion. Vi skaber en brugsgenstand med udgangspunkt i praktik og æstetik. Det smukke består i helheden – at opleve det geniale, helt uden at lægge mærke til det.

 

Læs mere om Sala

REALIZE Dry

Dry er revitaliseret i en vifte af grålige toner, der komplimenterer de eksisterende farvevarianter med ro og dybde. Tonerne er varieret i kolde og varme nuancer, for at skabe intensitet i sortimentet og anvendelsesmulighederne.

 

Læs mere om Dry

Rethink + Reform + Realize

Nøgleordene i Randers + Radius kontinuerlige udviklings-proces.

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies