Dansk Møbelkontrol

Randers + Radius er medlem af Dansk Møbelkontrol. Dansk Møbelkontrols formål er at arbejde for produktionen af kvalitetsmøbler. Dette sikres gennem udarbejdede krav til materialer, produktionsmetoder og produkter, og efterprøves ved kontrolbesøg hos medlemsvirksomhederne.
Dansk Møbelkontrols registrerede mærke er en garanti for møbler af god kvalitet.

Teknologisk Institut

Randers + Radius stole og borde er testet på Teknologisk Institut til hårdt fysisk brug i kontraktmarkedet. Prøvningsrapporterne er offentligt tilgængelige og kan downloades under det enkelte produkt.

 

 

Møbelpleje guide

Forkert vedligeholdelse kan ødelægge dine møbler. Alle gode ting, som skal holde længe, kræver vedligeholdelse. Selvom et møbel er produceret for at tilfredsstille kundernes forventninger i lang tid, kræves det, at man vedligeholder det.

 

Denne pjece, der er udarbejdet af Dansk Møbelkontrol, giver gode råd om korrekt vedligeholdelse og dermed forlængelse af møblers levetid. Med den mangfoldighed af materialer, der anvendes i moderne møbelproduktion, er det ikke praktisk muligt at inkludere alle i en pjece af begrænset omfang. Derfor omfatter denne pjece kun de mest benyttede materialer og overflader.

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies