Om

Randers+Radius

Vi elsker møbler

I samspil med nogle af Danmarks mest talentfulde og etablerede arkitekter producerer vi innovative og tidløse designmøbler. Vores møbler bliver monteret på egen fabrik i Hadsten...

Læs mere

Vores vision

Kan man leve i nuet og alligevel stræbe efter det ypperste? Ja, det mener vi. Vores vision for fremtiden er at gøre det vi gør i dag, gerne bedre, men med samme engagement og ærlighed. Med samme tro på, at vores produkter, vores service og priser er verdens bedste. Bedst. Det er jo subjektivt. Men i vores verdensbillede vil vi lave verdens bedste møbler. Og det sker lige der, hvor form, farve og funktionalitet ikke kan adskilles og bliver til – et møbel fra Randers + Radius.

 

Verdens bedste design opstår i samspil med visionære arkitekter, der forstår at kombinere det behagelige med det praktiske. Det smukke med det ladesiggørlige. Snusfornuft med vildskab. Verdens bedste service er i vores verden præget af empati – forståelse for brugerne, omgivelserne, indretningen. Forståelse for den verden vores kunder lever i og de krav, der er til møbler i de sammenhænge, vi lever i. Så selv om vi leverer kvalitet i et tidløst design, har vi ingen planer om at stå stille.

Kvalitet og miljø

Kvalitet og miljø er vigtige elementer i Radius Møblers ”hverdag” og i serviceringen af vores kunder og er en af forudsætningerne for løbende forbedringer og en fortsat god og profitabel udvikling

Se vores kvalitets- og miljøpolitik samt certificeringer

Cirkulær økonomi

Randers+Radius fremstiller møbler, der i al sin enkelthed udfører flere funktioner i kraft af materialer, form og sammensætning. Tanken bag hvert møbel har fokus på at optimere materiale i forhold til funktion, miljø og økonomi. Derfor består møblerne af så få samlinger og materialer som muligt. Samtidig er de testede til at kunne holde i generationer. Materialerne er ærlige og kompromisløse, og kan alle genanvendes i nye sammenhænge, når møblet skal udskiftes. Det giver en cirkulær livscyklus og en cirkulær økonomi, der kommer alle til gode.

Derfor arbejder vi med Rethink+Reform+Realize. Rethink er gentænkning af materialer og design. Reform er produktionen og det færdige produkt i form og funktion. Realize er produktet i brug og oplevelsen af møblet i helhed.

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies