CSR

Corporate Social Responsibility

EU Blomsten

Bedre for miljøet og dit helbred 

Mood100% stolekollektionen, som er designet af Hans Thyge & Co, er certificeret med EU Blomsten. Denne certificering er din garanti for, at hver eneste del, lige fra sæde og stel til lim, polstring, skum og skruer er blevet testet og godkendt af Miljømærkning Danmark. Der er i alt 18 stole i Mood100%, som er certificeret med EU Blomsten.  

Se liste med stole med EU Blomsten

Cirkulær økonomi

Møbler med høj kvalitet og lang levetid

Vi fremstiller møbler, der i al sin enkelthed udfører flere funktioner i kraft af materialer, form og sammensætning. Tanken bag hvert møbel har fokus på at optimere materiale i forhold til funktion, miljø og økonomi. Derfor består møblerne af så få samlinger og materialer som muligt. Samtidig er de testede til at kunne holde i generationer. Materialerne er ærlige og kompromisløse, og kan alle genanvendes i nye sammenhænge, når møblet skal udskiftes.

Det giver en cirkulær livscyklus og en cirkulær økonomi, der kommer alle til gode.

CSR

Et naturligt skridt... 

For Randers+Radius betyder CSR, at vi arbejder systematisk med at forbedre vores påvirkning af klima- og miljø. Med baggrund i den til enhver tid gældende lovgivning, arbejder vi for bæredygtig udvikling og for at minimere vores belastning af miljøet. Vi stiller de samme krav til vores leverandører, som vi stiller til os selv, og vores medarbejdere uddannes løbende, således at de er fortrolige med vores miljøpolitik og kan være med til at sikre, at den gennemføres i det daglige arbejde.

 Læs vores CSR rapport her

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies