Puma

Puma

Fra et brand til et andet.
I Toronto Canada har et af verdens største sportsbrands, Puma, valgt at indrette deres hovedkontor med Grip borde. Indretningen af det smukke Puma kontor var inspireret af Pumas ”Forever Faster” branding strategi, og målet med indretningen var at understøtte behovet for at reagere hurtigt på trends og udføre innovative ideer og dette budskab kommunikeres og understøttes af alle de arkitektoniske valg.

Innovativt og prisvindende design
Grip bordet er designet af den danske arkitekt, Troels Grum-Schwensen, og bordet har vundet både Danish Design Awards i 2012 samt AZ Awards i 2015. Grum-Schwensens design er velkendt for sine innovative designs. Udviklingen af GRIP bordet var en udfordrende proces både hvad angår funktion, de fysiske love og materialevalg. 

 

Enkeltheden i designet og den innovative funktion giver mulighed for en uendelig række af kombinationer, hvor hver enkelt bruger kan skabe unikke valg til de enkelte rum.

Skulpturelt og simpelt udtryk
”Grip bordet er et godt eksempel for fornyelse og nyskabelse inden for danske designmøbler. Det innovative kommer ikke kun til udtryk i bordets funktion, men også i produktionsmetoden. Materialevalget er nøje udvalgt og detaljeringsgraden er perfekt. Grip bordet er et godt eksempel på et verdensklasse designprodukt med karakteristiske nordiske kvaliteter. Bordet er robust, og som et fritstående bord har det et skulpturelt og simpelt udtryk. ”Juryens udtalelse ved prisoverrækkelsen ved Danish Design Award 2012.

Produkter fra referencen

Grip

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies