Aarhus - Danmark

NAVITAS

NAVITAS, Aarhus Danmark

I tæt samarbejde med Duba-B8 har Randers+Radius leveret mere end 2.200 SALA E undervisningsstole, 600 SALA stole og knap 800 FLEX borde til Navitas i Aarhus.

Navitas rummer mere end 2.000 studerende, undervisere og erhvervsdrivende og er beliggende på den nye havnefront i Aarhus. Byggeriet huser Ingeniørhøjskolen, Maskinmesterskolen og INCUBA Science Park og rummer uddannelse, udvikling og erhverv med fokus på energi – og er Danmarks største lavenergibyggeri til ca. 1 mia. kr. Projektet er udført i samarbejde med CCO København og Kjær & Richter, Aarhus samt fotograf Adam Mørk.

Både SALA E stolen samt den almindelige SALA stol på fire ben er designet af arkitektfirmaet Hans Thyge & Co. ”Møbelserierne til Randers+Radius handler meget om samspillet mellem arkitekturen i møblet og detaljen. ” SALA findes i mange forskellige udgaver til forskellige formål, men kendetegnende for dem alle er den fleksible ryg, der giver god støtte for god ergonomi.

FLEX bordserien er designet af aars design og findes både i en klap- og fast version. Makkerparret bag aars design, Thore Lassen og Søren Nielsen, arbejdede med udgangspunkt i en koordinering og afklaring af de brugsmæssige, ergonomiske og konstruktive krav som en given opgave stiller. Møbler fra aars Design er kendetegnede ved stor brugsværdi og en æstetisk oplevelse.

Produkter fra referencen

Sala

Flex

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies