Cases

DNU - Aarhus

Indretning af ventearealer, stuer, kantiner og mødelokaler

Det Nye Universitetshospital (DNU) er Danmarks største hospitalsbyggeri, og bliver bygget sammen med det nuværende Universitetshospital i Skejby. Med sine 250.000 m2 lagt til de eksisterende 160.000 m2 bliver DNU på størrelse med en dansk provinsby. Randers+Radius, der tidligere har leveret møbler til Aarhus Sygehus, var...

 

Læs mere om vores løsning til Det Nye Universitetshospital

AC Hydraulic - Viborg

Smuk og multifunktionel kantine 

AC Hydraulic i Viborg er kendetegnet ved produkter af høj kvalitet og innovative løsninger. Da deres nybyggede kantine skulle indrettes, var de derfor ikke ude efter et klassisk kantinekoncept, men søgte derimod en anderledes og minimalistisk designløsning. En løsning, hvor...

 

Læs mere om kantineprojektet

Valle Hovin Skole - Norge

Moderne og ergonomiske undervisningsmøbler

Da den nybyggede skole Valle Hovin vgs i Oslo i august 2017 åbnede dørene var det med moderne og ergonomiske undervisningsmøbler fra Randers+Radius. Undervisningsmøblerne skulle ud over at være særdeles funktionelle også passe ind i bygningens... 

 

Læs mere om vores møbler til Valle Hovin vgs Skole

Nyt havnedomicil i Antwerpen

Stilfulde og funktionelle mødelokaler

Havnen i Antwerpen har fået et smukt og meget iøjnefaldende vartegn med opførelsen af deres nye havnedomicil. Den imponerende og moderne glasbygning er designet af den velkendte arkitektgruppe Zaha Hadid Architects. Bygningen huser 500 medarbejdere...

 

Læs mere om havnedomicilet i Antwerpen

Monash International School of Business

Melbourne – Australia

To af vores bestseller stole DRY og PURE X har fundet vej til Australien. Sammen med den australske forhandler KFIVE har Randers+Radius leveret DRY og PURE X stole til Monash International School of Business, Melbourne, Australien.

 

Læs mere om vores løsning til Monash

Welle 7

Bern, Schweiz

Vores hidtil største DRY projekt er leveret til Welle 7 i Schweiz. Sammen med den schweiziske forhandler DasKonzept har Randers+Radius leveret 1.400 DRY stole og DRY barstole til Welle 7, Bern Schweiz. 

 

Læs mere om Welle 7 

Kleppestø Ungdomsskole

Askøy, Norge

PURE X kontorstolen er et populært valg når det kommer til møblering af skoler og universiteter. Den norske forhandler Sterling har sammen med Randers+Radius leveret næsten 1.000 PURE X stole til Kleppestø Ungdomsskole i Askøy, Norge.

 

Læs mere om vores løsning til Kleppesto Ungdomsskole

New York Public Library

New York, USA

Randers+Radius har i tæt samarbejde med den amerikanske forhandler ICF Group leveret 600 DRY stole til Celeste Bartos Forum på 5th Avenue på Manhattan, New York. Celeste Bartos Forum er berømt for sit 9 meter høje glas loft og rummet danner ofte en smuk ramme for bryllupper, festmiddage, gala-arrangementer, salgsmøder og præsentationer.

 

Læs mere om reference

Puma

Fra et brand til et andet.

I Toronto Canada har et af verdens største sportsbrands, Puma, valgt at indrette deres hovedkontor med Grip borde. Indretningen af det smukke Puma kontor var inspireret af Pumas ”Forever Faster” branding strategi, og målet med indretningen var at understøtte behovet for at reagere hurtigt på trends og udføre innovative ideer og dette budskab kommunikeres og understøttes af alle de arkitektoniske valg.

 

Læs mere om vores løsning til Puma

Navitas

Aarhus Danmark

I tæt samarbejde med Duba-B8 har Randers+Radius leveret mere end 2.200 SALA E undervisningsstole, 600 SALA stole og knap 800 FLEX borde til Navitas i Aarhus.
Navitas rummer mere end 2.000 studerende, undervisere og erhvervsdrivende og er beliggende på den nye havnefront i Aarhus.

 

Læs mere om vores løsning til Navitas

Tjørring Skole

Herning

I tæt samarbejde med Duba-B8, har Randers+Radius leveret 300 stole og 30 borde til Tjørring skole. Skolen blev bygget i 2012 og den imponerende bygning – formet som en 5-stjerne – har vuggestue, børnehave og skole under samme tag.

 

Læs mere om vores løsning til Tjørring Skole

Restaurant Vi Vadi

München Tyskland

DRY stolen er en stol til mange formål, og det bliver på smukkeste vis tydeliggjort på den tyske restaurant Vi Vadi Hotel i München. Randers+Radius har sammen med den tyske forhandler Fensterkleider leveret godt 70 DRY stole og barstole til hotellet.

 

Læs mere om Restaurant Vi Vadi Hotel

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies