Thore Lassen Design

Thore Lassen, MAA MDD

Thore Lassen Design er en tegnestue med stor erfaring indenfor møbeldesign til kontraktmarkedet. Designprocessen hos virksomheden er baseret på en funktionel og konstruktiv analyse, innovativ idégenerering samt et markant og afklaret formsprog.

 

”Vores møbler er kendetegnede ved stor brugsværdi og æstetisk oplevelse.”

 

Det giver erfaringsmæssigt den optimale proces frem mod det salgbare industriprodukt. Nye produkter detaljeudvikles på tegnestuens eget modelværksted og præsenteres for producenten i form af fuldskala-prototyper.


Pure

PURE er kendetegnet ved et originalt design præget af klarhed og ultimativ anvendelse af pur-materialets skulpturelle muligheder. Den silkebløde overflade på sæde og ryg, kombineret med de mange muligheder for valg af farver, gør stolen til noget helt ekstraordinært, både med hensyn til brugerkomfort og som visuel oplevelse.

PURE byder ikke blot på gennemtænkt ergonomi og funktionalitet men også på en eksklusivitet, der normalt ikke ses i dette segment.

 

Se Pure kollektionen

Sharp

SHARP-serien er kendetegnet ved et klassisk tidløst design, der udstråler lethed, funktionalitet og raffineret enkelhed. SHARP er den ideelle løsning til fleksibel møblering i forbindelse med møder, konferencer, kantiner og undervisning. 

 

Se Sharp produkterne

Designede møbler

Besøg Thore Lassen Design på http://www.thorelassen.dk

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies