Komplot

Boris Berlin, industriel og grafisk designer, MDD
og Poul Christiansen, MAA MDD

Boris Berlin og Poul Christiansen, grundlæggerne af Komplot Design, har med deres 25 år lange partnerskab fået etableret sig som en af de førende aktører indenfor møbeldesign. Firmaet blev grundlagt i København i 1987, og deres design spænder lige fra industriel design til møbler og grafisk design.

 

Komplot Design er blevet en kraft, man kan regne med, baseret på deres dristige valg af materialer afbalanceret med en solid praktisk sans for behov i markedet, hos leverandører og slutbrugere.

 

Design er som en historiefortælling. En historie er normalt ret kompliceret [..], men jo klarere din historie er [..] og jo mere overraskende, jo mere sandsynligt er det, at folk forstår den og husker den. .[..] ja elsker den 

 

Komplot Design er kendetegnet ved en ren, klar og ukompliceret stil med rodfæste i skandinavisk møbeldesign og et vågent øje på de nyeste internationale trends og produktionsteknikker. Det er ikke uden grund, at Berlin og Christiansen er rost for deres nutidige tilgang til design af høj kvalitet, der har bred global rækkevidde.

 

De har fået adskillige internationale designpriser, og deres værker er udstillede på et stort antal design og kunstmuseer over hele verden, inklusiv MoMA i New York.


Dry

German Design Award Gold Winner 2020

DRY er en alsidig stol designet for flere af kontraktmarkedets segmenter. Da den er let og stabelbar, både med og uden armlæn, kan den anvendes i næsten alle situationer, hvor mange mennesker skal have en siddeplads.

Vinder af German Design Award 2020 i kategorien "Excellent Product Design".

 

Se Dry kollektionen

Designede møbler

Besøg Komplot på http://www.komplot.dk

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies