Hans Thyge & Co

Hans Thyge Raunkjær

Hans Thyge & Co arbejder med møbel-, koncept- og produktdesign. Herudover har Hans Thyge & Co en underafdeling, der beskæftiger sig med 3D grafik, indretninger, udstillingsdesign, koncept og kommunikationsdesign.

 

Møbelserierne til Randers+Radius afspejler samspillet mellem arkitekturen i møblet og detaljen. Arkitekturen kommunikerer med rummet og i detaljen findes objektets poesi…musikken.

 

"Kreativitet handler om udvælgelse af indtryk…kombinationer af indtryk…..kombinationer af erindringer og associationer filtret igennem de øjne der ser."

 

Den gode ide opstår altid i krydsfeltet i arbejdet mellem funktion og fortælling. Hvilken farve eller musik .. hvilken historie skal produktet fortælle, og hvilken funktion skal produktet udfylde.


Tono

Tono er et stykke design, der møder innovative miljøvenlige materialer og produktionsteknikker i en smuk syntese. Den er designet af Hans Thyge & Co og er en banebrydende konstellation af miljørigtige og lydabsorberende materialer. Den bærende skal i filt er udført af granulerede PET flasker.

 "Vi har skabt et skulpturelt møbel, der kombinerer innovative materialer og gedigent design med nordisk enkelthed og global appel."

 I udviklingsprocessen har formen undergået flere optimeringer og ændringer for at opnå den ideelle pressede filtform. De tre forskellige understel giver en rig variation i udtryk og indretningsmuligheder. Sammen med muligheden for seperat polstring af skal og sæde, kan TONO tage plads som en markant eller diskret medspiller i ethvert rum.

 

Se Tono stolen

 

Mood

German Design Award Winner 2019

Mood er vores til dato mest alsidige stoleserie. Den består af 6 modeller, der hver har deres egne karakteristika, men samtidig passer ind i resten af kollektionen. De mange kombinationer af stel, skal, farver og polstringer gør, at Mood er en særdeles alsidig stol med mange udtryk og derfor ideel i mange moderne indretningsløsninger.

Vinder af German Design Award 2019 i kategorien "Excellent Product Design".

Bæredygtig Mood stol

Mood100% - en Mood stol med en upcycled sædeskal. Skallen er lavet af 100% upcycled plastikaffald fra den europæiske bilindustri som fx dørpaneler og instrumentbrætter.

 

Se Mood kollektionen

Besøg Hans Thyge & Co på http://hansthyge.dk

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies