ars design

Thore Lassen & Søren Nielsen, MAA MDD

Thore Lassen & Søren Nielsen er uddannede fra Arkitektskolen i Århus. De dimitterede i 1978 og i årene herefter deltog de i et forskningsarbejde for Undervisningsministeriet om skolemøbler. De stiftede virksomheden ars design i 1981 og samarbejdede her frem til Søren Nielsens død i 2004.

 

”Vores møbler er kendetegnede ved stor brugsværdi og æstetisk oplevelse.”

 

For Thore Lassen og Søren Nielsen var designprocessen ikke en stræben efter forudfattede kunstneriske ideer. De arbejdede med udgangspunkt i en koordinering og afklaring af de brugsmæssige, ergonomiske og konstruktive krav en opgave stiller. Praktisk problemløsning var en stor del af processen, hvor formmæssige og funktionelle ideer afprøvedes på tegnestuens modelværksted som en naturlig del af processen frem mod det endelige design. Et design med stor brugsværdi og æstetisk oplevelse.


Rail

Med RAIL skal man hverken give afkald på fremragende design eller sund fornuft, - her får man det hele. RAIL kan anvendes til kantiner, caféer, mødelokaler, kontorer og privat.

 

Se Rail produkterne

Must

MUST stolen er meget alsidig og egner sig til kantiner, undervisningsinstitutioner, mødelokaler og konferencerum. Must stolen er klassisk inventar i både den private og offentlige sektor.

 

Se Must stolene

Flex

Det varierede FLEX-program er med sin fleksible konstruktion den perfekte løsning til rum, der tjener mange formål, mange mennesker og mange behov.

 

Se Flex produkterne

Besøg Ars Design på http://arsdesign.dk

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies