Om

Randers+Radius

Kort om historien

Nogle gange kan man godt få lyst til nye møbler. Det skete også for Niels Kastrup og Lars Andersen, og de har endda været omgivet af møbler siden de grundlagde Radius.

Randers+Radius historie

Vores vision

Kan man leve i nuet og alligevel stræbe efter det ypperste? Ja, det mener vi. Vores vision for fremtiden er at gøre det vi gør i dag, gerne bedre, men med samme engagement og ærlighed. Med samme tro på, at vores produkter, vores service og priser er verdens bedste. Bedst. Det er jo subjektivt. Men i vores verdensbillede vil vi lave verdens bedste møbler. Og det sker lige der, hvor form, farve og funktionalitet ikke kan adskilles og bliver til – et møbel fra Randers + Radius.

 

Verdens bedste design opstår i samspil med visionære arkitekter, der forstår at kombinere det behagelige med det praktiske. Det smukke med det ladesiggørlige. Snusfornuft med vildskab. Verdens bedste service er i vores verden præget af empati – forståelse for brugerne, omgivelserne, indretningen. Forståelse for den verden vores kunder lever i og de krav, der er til møbler i de sammenhænge, vi lever i. Så selv om vi leverer kvalitet i et tidløst design, har vi ingen planer om at stå stille.

Kvalitet og miljø

Kvalitet og miljø er vigtige elementer i Radius Møblers ”hverdag” og i serviceringen af vores kunder og er en af forudsætningerne for løbende forbedringer og en fortsat god og profitabel udvikling

Se vores kvalitets- og miljøpolitik samt certificeringer

Cirkulær økonomi

Randers+Radius fremstiller møbler, der i al sin enkelthed udfører flere funktioner i kraft af materialer, form og sammensætning. Tanken bag hvert møbel har fokus på at optimere materiale i forhold til funktion, miljø og økonomi. Derfor består møblerne af så få samlinger og materialer som muligt. Samtidig er de testede til at kunne holde i generationer. Materialerne er ærlige og kompromisløse, og kan alle genanvendes i nye sammenhænge, når møblet skal udskiftes. Det giver en cirkulær livscyklus og en cirkulær økonomi, der kommer alle til gode.

Derfor arbejder vi med Rethink+Reform+Realize. Rethink er gentænkning af materialer og design. Reform er produktionen og det færdige produkt i form og funktion. Realize er produktet i brug og oplevelsen af møblet i helhed.

Menu


Sitet bruger cookies med henblik på forbedringer
Læs om cookies